18:00

BK Sport

Referat: Torshälla-Nyby IS - BK Sport

Träningsmatch mot Torshälla på Torshargs IP 15 killar var kallade, några blev sjuka/skadade någon svarade inte på kallelsen och någon dök inte up och vips så var det 11 killar som var redo för match.

Första halvlek startar och vi har vinden i ryggen. I första halvlek är det ett riktigt ställningskrig och det skapas inte många chanser. Rent chansmässigt kanske det är lite fördel BK i denna halvlek. Det blir inga mål och vi har 0-0 på tavlan efter första halvlek.

I andra halvlek är det Torshällas tur att ha vinden i ryggen och spelet jämnar ut sig lite. Det blir en fortsatt jämn match och de chanser som skapas står BK för. Bollen vill dock inte in och ställningen 0-0 står sig även över andra halvlek.

En halvlek kvar och vi pratar om att fortsätta trycka så kommer målen att komma. Vi har vinden i ryggen och sätter bra press på Torshälla och efter en hörna så går returen ut till William som får en praktträff och bollen går över alla spelare inklusive målvakten och sitter i taket. 1-0 är ett faktum och utav bara farten så sätter Alex in tvåan och får äntligen lite utdelning på sina chanser. Vi har nu spelat exakt hälften av 3:e halvlek och passar på att göra ett sidbyte så att Torshälla får spela i medvind. Torshälla jämnar ut spelet och har ett farligt frisparksläge som går över. Det skapas inte några fler jättechanser och vi vinner till slut en jämn match rättvist.

Vi som var där fick se stabilt och bra målvaktsspel av Max och Jakob, riktigt bra backspel där vi gick runt på en del spelare då vi inte var så många. Vi gjorde det så pass bra att Torshälla inte skapade många chanser under matchen och de som gick igenom tog målvakterna förtjänstfullt hand om. Från mitten och framåt så var det vi som skapade de flesta farliga lägena och i tredje fick vi äntligen lite utdelning. Stort tack till alla spelare som fick slita hårt och gjorde det riktigt bra! En helgjuten insats från topp till tå. Tack till Torshälla som verkligen bjöd upp till kamp under hela matchen. Tack till domaren och sist men inte minst tack till publiken som är med och stöttar oss i vått och torrt.